Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Θα 'θελα να μουν εδώ... Dark Lord Day


Κάθε χρόνο, την τελευταία Κυριακή του Απριλίου, τα "καλά παιδιά" στο Munster της Indiana, ονόματι Three Floyds, οργανώνουν την Dark Lord Day. Εκείνη η μέρα είναι η μοναδική μέρα που διατίθεται στο κοινό η ναυαρχίδα της ζυθοποιίας, η Dark Lord, μια μεστή imperial russian stout, με μικρές αλλαγές στη συνταγή κάθε χρονιά.
Θεωρείται απ' τις καλύτερες μπύρες στο κόσμο και οι τυχεροί που πρόλαβαν ν' αγοράσουν το "χρυσό εισητήριο" για την εκδήλωση, έχουν το δικαίωμα να δοκιμάσουν τη νέα Dark Lord και ν' αγοράσουν έως 4 μπουκάλια απ' τη νέα μπύρα. Τα έσοδα των εισητηρίων πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η εκδήλωση αυτή όμως δεν γίνεται μόνο για ν' αποκτήσει κάποιος τη σπάνια αυτή μπύρα. Είναι μια συνάντηση φίλων της μπύρας που έρχονται κάθε χρόνο εδώ, απ' όλη την Αμερική, πίνουν ποιοτικές μπύρες, τόσο απ' τους 3 Floyds, όσο και από άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου που φιλοξενούνται σήμερα εδώ, αλλά και φέρνουν και δικές τους σπάνιες μπύρες για ανταλλαγή. Φέτος πάνω από 8000 άτομα έδωσαν το παρόν, αλλά ο τρόπος που διατέθηκαν τα εισητήρια, μέσω ενός e-ticket service, μετά από μήνυμα στους twitter followers της ζυθοποιίας, έγινε αφορμή για πολλά σχόλια...



Ναι... οπωσδήποτε θα 'θελα να 'μουν εδώ

1 σχόλιο:

  1. Με τα 1000 θα ηθελα να ημουν εδω...Αχ να δουμε ποτε θα το κανουμε αυτο τα ταξιδακι στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή