Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Beer Leaks. Βγάζοντας τα "Μπυροάπλυτα" στη φόρα;

Nέα κίνηση των τρομερών Σκωτσέζων της Brewdog. Σε στυλ Wiki Leaks δημοσιεύουν όχι κάποια μυστικά της mainstream βιομηχανίας μπύρας, αλλά ρίχνουν φως σε λεπτομέρειες που δεν γίνονται άμεσα αντιληπτές απ' το κοινό, όπως το ότι κάποιες εταιρείες χρησιμοποιούν ζωϊκά προϊόντα χωρίς να αναγράφουν πως δεν κάνουν για χορτοφάγους, ή πως εσκεμμένα χρησιμοποιούν μαρκετίστικα κόλπα για να παραπλανήσουν το αγοραστικό κοινό πχ για την προέλευση της μπύρας. 


"BeerLeaks.org is born from a passion for craft beer and the burning desire to expose the mainstream beer culture in the UK"



"In our opinion mainstream beer brands treat us like idiots. The time has come to reject mainstream, to stand up for something better and to spark a revolution"



Το ερώτημα που δημιουργείται σε πολλούς στο χώρο της craft μπύρας είναι για ποιο λόγο ανοίγουν αυτό τον ιερό πόλεμο οι BrewDog-ίτες και ακόμα περισσότερο, μέχρι που θα το φτάσουν - ή θα τους αφήσουν να το φτάσουν... 
Όχι οτι οι ίδιοι οι BrewDog-ίτες δεν έχουν προκαλέσει την μπυροκοινότητα με παλαιότερες κινήσεις, όπως εκείνες οι κόντρες τους με τους Γερμανούς για το ποιός θα φτιάξει τη δυνατότερη μπύρα ή τα μπουκάλια με τα βαλσαμωμένα ζώα. Προσωπικά πιστεύω πως θα δούμε κι άλλα - ακόμα πιο απίθανα - να βγαίνουν στη φόρα. Να δούμε... να δούμε... :)

Περισσότερα εδώ: http://www.beerleaks.org/

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλά κάνουν τα τρελόπαιδα, αλλά ελπίζω να έχουν μαζί τους κάποια ισχυρή νομική ομάδα, γιατί δεν θα προλαβαίνουν να μετράνε μηνύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή