Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Goose Island, Breckenridge Brewery, Founders, Brew Masters και Dogfish Head στις "πιο δημοφιλείς ειδήσεις" του beernews.org!

Αναμφισβήτητα το beernews.org αποτελεί την σημαντικότερη άμεση καθημερινή πηγή πληροφοριών για το τι συμβαίνει στην craft σκηνή μπύρας στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, όπου ο οργασμός παραγωγής - και όχι μόνο - επιβάλλει συνεχώς το τσεκάρισμα των "φρέσκων νέων" που έρχονται στην επιφάνεια καθημερινά στην Αμερική !


Για όποιον παρακολουθεί αυτή την ιστοσελίδα είναι εύκολο να καταλάβει πως τα τεκταινόμενα της μπύρας στις Η.Π.Α. τρέχουν σε καθημερινή βάση με ασύλληπτους ρυθμούς !!

Για την ειδησεογραφία του 2011, το beernews.org έβγαλε μια λίστα με τις 30 σημαντικότερες ειδήσεις που μπήκαν στη σελίδα τους, βασίζοντας τη "σημαντικότητα" κυρίως στη δημοσιότητα, την αναγνωσιμότητα και την αναπαραγωγή και αναδιανομή της είδησης αυτής σε άλλα μέσα !!


Η εξαγορά της Goose Island από την Anheuser-Busch (A-B) ήταν το πρώτο θέμα σε αυτή τη λίστα, ενώ μέσα στην πρώτη πεντάδα βρίσκεται δυο φορές και ο Sam της Dogfish Head! Μια με την "επιβεβλημένη" διακοπή της σειράς του Brew Master από το Discovery Channel και την άλλη με την παραγωγή άλλων δυο μουσικο-ετικετών μετά από την Bitches Brew που είχε βγάλει παλιότερα προς τιμήν του ανεπανάληπτου Miles Davis !



Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μη ξαναθυμηθούμε τη 2η δημοφιλέστερη είδηση του έτους στο beernews.org όπου η μικροζυθοποιοί της Breckenridge Brewery του Colorado, χλευάζουν και σατιρίζουν μέσα από μια σειρά videos τις τακτικές και την ορολογία που χρησιμοποιούν τα μεγαθήρια της βιομηχανίας της μπύρας στην Αμερική ( Miller Coors) για πουλήσουν στο καταναλωτικό κοινό!









1 σχόλιο:

  1. Σίγουρα η μπυροσκηνή της Αμερικής με τις τόσες ενδιαφέρουσες και δραστήριες craft breweries δημιουργεί τόσες ειδήσεις που μόνο αν κάποιος παρακολουθεί πολλά beer portals συστηματικά, μπορεί να παρακολουθήσει τα γεγονότα που τρέχουν.
    Βέβαια, δεν είναι μόνο οι ζυθοποιίες που πυροδοτούν την ειδησεογραφία... είναι και οι πάρα πολλοί φίλοι της μπύρας που ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη.
    Χαίρομαι πάντως που τα πιο σημαντικά γεγονότα (κατά το beernews) τα αναμεταδώσαμε κι εμείς εδώ στους Μπυραματισμούς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή