Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Irseer Kloster Urweiss ...5.6%

 
... ενώ διαβαζουμε εδώ την ιστορια της εν λογω ζυθοποιας από μια παλαιοτερη παρουσιαση/αναφορα.

Αλλα...νομιζω πως δεν εχει σημασια πια η παρουσιαση μιας ακομα σταρομπυρας,αλλωστε αποτελουν κατι τοσο τετριμενο πλεον.Ποσο μαλλον όταν ετικετες τεραστιου ειδικου βαρους περνουν συχνα-πυκνα από τα ποτηρια,μας…

Ετσι τροποποιουμε αλληγορικά το σεναριο κ λεμε.
 Επιπόλαιος ο αφρος της χανεται συντομα όπως οι περισσοτερες ανθρωπινες σχεσεις θυμιζοντας ετσι την αιτια για την οποια φτιαχτηκαν που δεν είναι άλλη από τον εντυπωσιασμο κ την τονωση του εγω μας.
Στιγμιαιο,με ελαχιστες αντοχες το αρωμα της ξεθυμαίνει ευκολα στην πρωτη κιολας επαφη με το καθαρο οξυγονο,σε προετιμαζει για την
αδιαφορη γευση της που όπως η επιλεκτικη μνημη -θα λεγε ευκολα κανεις- αποτελει
σημαδι των καιρων κ σταθερο χαρακτηριστικο των ανθρωπων, βλεπετε δεν κανει εκπτωσεις ουτε στις εποχες της κρισης κ αδειαζει ευκολα κάθε ενδιαφερον περιεχομενο.
Ισως όμως, μεριδιο ευθηνης να εχει κ το ιδιο το περιεχομενο καθως αποτελειται από συστατικα μιας επιπόλαιης ζυμωσης…που ταιριαζουν με το αχνο κ ξεθωριασμενο χρωμα της το οποιο εντυπωσιαζει αρχικα μα θαμπωνει τοσο γρηγορα…
Ανεξαρτητου λοιπον της εκαστοτε επιγευσης η ροη του αγαπημενου μας ζυθου θα συνεχισει να φερνει κοντα τους ανθρωπους οι οποιοι οφειλουν να τιμησουν αυτό το καλεσμα ξοδευοντας κοματια του εγω τους εφοσον βεβαια αυτά υπαρχουν.

Βαθμος δεν υπαρχει.
Οπου υπαρχουν βαθμοι απουσιαζουν οι αληθινες φιλιες!

Τραβέρσο ανάποδο λοιπον, πορεία προς τον βοριά…

5 σχόλια:

  1. Δεν την έχουμε δοκιμάσει τη συγκεκριμένη γερμανο-μοναστηριακή weisse αγαπητέ Γιώργο, αλλά εμπιστευόμαστε τυφλά πλέον τήν άποψή σου στο είδος.
    Δυστυχώς για την ιστορία της συγκεκριμένης ζυθοποιίας, δε βλέπω να μαθαίνουμε τίποτα από το σύνδεσμο που έβαλες... Φαίνεται πως όλες οι παλιές αναρτήσεις μας στο forum του all4beer αποδήμησαν εις Κύριον, μαζί με το forum...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ η ετικέτα της είναι από τις αγαπημένες μου, σαν weiss είναι πολύ μέτρια. Πολύ αδύναμη ειδικά στη γεύση της. Γενικότερα και 2-3 ακόμα που έχω δοκιμάσει από την ίδια ζυθοποιία ήταν στα ίδια επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Κοινωνικό ζουμί" ο Ζύθος Γιώργαρε ... και ασφαλώς πέραν από τη δοκιμή αυτή καθεαυτή πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και αυτό το χαρακτηριστικό του ασφαλώς !
    Εξάλλου και η πιο μέτρια μπύρα πάντα μας φαίνεται πολύ καλύτερη όταν την μοιραζόμαστε με καλή παρέα γιατί η ευχαρίστηση προέρχεται πρώτα από όλα από τη συνάθροιση αυτή καθεαυτήν και κατόπιν από τα υπόλοιπα !!

    Mr Weissman strikes again λοιπόν ... προσθέτοντας άλλον έναν σταρένιο μπυραματισμό στην παρέα μας !!Κι εδω που τα λέμε καλά που είναι και ο Γιώργης να μας αλλάζει που και που τις "βύνες" μας ... !!!

    Γιώργη .... πόσα cm εχουμε φτάσει ??? χεχεχεχεχχε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι οι παραλληλισμοί πάντα με τρελένουν .... Γιωργάκη πές αλεύρι .... ο BeeRocker σε γυρεύει ... γι αυτο το νού σου :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα ρε Γιώργαρε... εξαφανιζόλ ο χαζομπαμπάς τόσο καιρό και ξαφνικά σκάει μύτη παρουσίαση...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!

    Ψιλό-φόλα από οτι φαίνεται η μπύρα! Δε πειράζει όμως... βλέπω στον ορίζοντα νέα weiss-ανάλυση από τον μετρ στο είδος!

    Τώρα όσο για την ιστορία της ζυθοποιίας... [να σχολιάσω???] απλά θα πω, τη δόξα πολλοί εμίσησαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή