Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Online Beer Shops. Παρουσίαση: "The Bottle Shop"

Είναι κοινό μυστικό πως απ' τα αγαπημένα σπορ των Μπυραματιστών είναι και οι μπυραγορές. Με την υποψία μάλιστα κάποιας διαδικτυακής παραγγελίας, το chat roll "ανάβει" και οι υποψήφιοι αγοραστές υπερκαλύπτουν μόνιμα τη διαθεσιμότητα του "δύστυχου" που ξεκίνησε την παραγγελία και τόλμησε να το ξεστομίσει πριν αυτή ολοκληρωθεί.
Τα βρετανικά online shops μπαίνουντελευταία δυνατά στο παιχνίδι. Μετά το BeerMerchants που ήταν στην αρχική λίστα με τα e-shops που παρουσιάσαμε στο αφιέρωμά μας στο "Online Beer Shopping" και το MyBreweryTap, το οποίο προσθέσαμε στη συνέχεια, ανακαλύψαμε, ερευνήσαμε και παραγγείλαμε με επιτυχία από ακόμη ένα αγγλικό e-shop, το οποίο μάλιστα διαθέτει πολλές και καλές ετικέτες. Παιδευτήκαμε λίγο, μια και ήταν η πρώτη φορά που ο Andrew θα έστελνε αλκοόλ στην Ελλάδα, αλλά καλή διάθεση κι απ' τα δύο μέρη, τα καταφέραμε. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το "The Bottle Shop" 



Owner Andrew Morgan believes it’s time for the average punter to have access to a comprehensive range of award winning beers and experimental brews, rather than having to choose from the limited selections in supermarkets and traditional pubs.
”People should never be forced to drink bland, corporate, mass market beer and everything offered in The Bottle Shop comes with a genuine seal of approval”, he says. “We’ve tasted a lot of beers and those in The Bottle Shop are the best Britain and the world has to offer. We’ll be offering a craft beer festival every trading day of the year.”



Τόπος: Αγγλία - Canterbury
Ποικιλία: Εξαιρετική. Πολλές αγγλικές μπύρες, αλλά και πολλές αμερικάνικες, δανέζικες, ολλανδικές, γερμανικές, βελγικές και οι περισσότερες πρώτα ονόματα. Επιλογή από περίπου 400 ετικέτες!
Σπανιότητα: Αρκετές ετικέτες που δύσκολα βρίσκεις στα άλλα e-shops και κάποιες πολύ δύσκολες.
Τιμές αγοράς: Τσιμπημένες σχετικά με άλλα μαγαζιά.
Κόστος μεταφορικών: Μέτριο. Πλήρωσα 35 UKpounds = 42 ευρώ το κιβώτιο με τα 24 μπουκάλια διαφόρων μεγεθών (330 έως 660 ml) Εκτιμάται 1.75 ευρώ/μπουκάλι 5οοml.
Άλλα προϊόντα: Beer Snacks
Τρόπος πληρωμής: PayPal, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική μέσω τηλεφώνου.









Πακετάρισμα: Τέλειο. Τα μπουκάλια μπαίνουν σε γερό κουτί με προκατ κάναβο για 24 μπουκάλια. Κάθε μπουκάλι ήταν πολύ καλά τυλιγμένο σε bubble-wrap και από πάνω τιγκαρισμένο σε λωρίδες χαρτονιού. Σήματα "Fragile" που πρέπει να σαι τυφλός για να μην τα δεις.  
Αποστολή: Συνεργάζεται με ACS Courier. Από την παραγγελία έφτασε σε περίπου 10 ημέρες.
Χρηστικότητα online shop: Υποτυπώδης, αλλά δουλειά γίνεται. Έχει μια λίστα με μπύρες, χωρισμένες ανά χώρα προέλευσης και δίπλα την τιμή. Δεν δείχνει διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά ότι παράγγειλα το είχε κατά 95%. Πρέπει να στείλεις μέσω e-mail τις μπύρες που θέλεις και ο Andrew θα σου απαντήσει άμεσα. Για κάποιο λάθος που έγινε μου έστειλε πίσω τη διαφορά σε χρήμα. 
Διεύθυνση: http://www.bottle-shop.co.uk

Και για να μη σας αφήσω με την αγωνία για το περιεχόμενο της παραγγελίας...





Μπορείτε να δείτε το πλήρες αφιέρωμα στα online beer shops απ' όπου μπορούμε να παραγγείλουμε μπύρα απ' το διαδίκτυο, τόσο από την Ελλάδα, όσο και απ' το εξωτερικό, όπου και πρωτοπαρουσιάσαμε τον παρακάτω "Συγκριτικό Πίνακα"  


Web ShopΠοικι-λίαΣπανιό-τηταΤιμέςΜετα-φορικάΧρηστι-κότηταΠαρατηρήσεις
Beer
Planet
53343(best @30kg)
Beer Merchants43223
Bier Kompass44443(best @20kg)
Etre Gourmet34444(best @20kg)
Belgian Shop33154μόνο Βελγικές
Beer Mania332-343μόνο Βελγικές
Mein
Bier Shop
33442μόνο Γερμανικές
Belgium
in a Box
33335μόνο Βελγικές
My Brewery Tap433-433επίφοβο πακετάρισμα
Birra Land43324
The Bottle Shop54-5333παραγγελία μέσω e-mail

4 σχόλια:

  1. Έξοχη, άρτια, υποδειγματική δημοσίευση για μια ακόμη φορά από το Νικόλα μας που έχει πάρει για την ενημέρωση όλων μας επ' ώμου άλλο ένα τόσο σημαντικό κομμάτι που μας αφορά, όπως αυτό των αγορών ζύθου μέσω διαδικτύου !!

    Ο συγκεντρωτικός πίνακας είναι το καλύτερο εργαλείο για τις επιλογές μας και το πορτοφόλι μας, ενώ όλο το ρεπόρτο που έχουμε στη στήλη δίπλα από τις δημοσιεύσεις, αποτελεί κυριολεκτικά έναν εξαίσιο οδηγό για τις online αγορές μας!!
    Η προσωπική εμπειρία είναι πάντα το καλύτερο και εδώ υπάρχουν τα πάντα όλα με φωτογραφίες -τεκμήρια για την κατάσταση που καταφτάνουν οι μπύρες σπίτια μας και όλα τα ψιλά γράμματα για να αποφύγουμε τις όποιες κακοτοπιές ...

    Πάντως κάποια φιτίλια πρέπει να άναψαν πάλι ... δεν μπορεί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με προπληρωμένη κάρτα γίνεται να παραγγείλεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nαι φίλε Βαγγέλη.Στα περισσότερα on line beershops μπορείς να κάνεις τις παρραγγελίες σου με debit card.Kαι το paypall ίναι πολύ βολικό,δεν έχεις παρα να ανοιξεις ένα προσωπικό λογαριασμό με τα στοιχεία σου.Καλές παραγγελίες φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή