Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

20 χρόνια ζωής για την "Πρίγκηπο" με φθινοπωρινές επετειακές μπυρο-εκδηλώσεις!!

20 χρόνια ζωής και δυναμικής παρουσίας κλείνει φέτος το αγαπημένο μας Καφενείο - Μπυραρία "η Πρίγκηπος" εδώ στη συμπρωτεύουσα. Για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες της Πριγκήπου αποφάσισαν να το γιορτάσουν με μια σειρά από μπυρο- happenings κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου.


Εξάλλου, μέσα σε αυτό το πλαίσιο επιλέξαμε κι εμείς οι βόρειοι Μπυραματιστές να γιορτάσουμε τα δικά μας γενέθλια σε 3 μέρες εκεί, θέλοντας να ευχαριστήσουμε κατά κάποιο τρόπο, αυτό το ζεστό στέκι της μπύρας (και όχι μόνο) για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε όλα αυτά τα έτη λειτουργίας του.

Η αρχή αυτού του επετειακού "μίνι φθινοπωρινού εορτασμού" των 20 ετών ζωής της Πριγκήπου ξεκίνησε με μια Φθινοπωρινή Γιορτή Μπύρας που θα διαρκέσει μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου.



Η εορτασμός της επετείου αυτής ξεκίνησε λοιπόν και αναμένουμε και τη συνέχεια με τα υπόλοιπα μπυρο-δρώμενα μέσα στους επόμενους μήνες του Φθινοπώρου!!

1 σχόλιο:

  1. Χρονια πολλα στην Πριγκηπο ενα απο τα πιο αγαπημενα μου στεκια κατα τη διαρκεια των φοιτητικων μου επιδοσεων στο ταβλι, στον καφε και στη μπυρα οταν ημουν στη Θεσσαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή