Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Δύο χρόνια συνεπείς Μπυραματισμοί... και στη Θεσσαλονίκη!


Στο πλαίσιο του ταυτόχρονου εορτασμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη των 2 χρόνων ζωής μας στο διαδίκτυο, οι βόρειοι Μπυραματιστές θα το γιορτάσουμε σε ένα από τα πιο αγαπημένο μας μπυρο-στέκια της συμπρωτεύουσας! 
Η 21η Σεπτεμβρίου λοιπόν, η ημέρα που ακριβώς πριν δυο χρόνια κοινοποιούσαμε στους μπυρόφιλους της Ελλάδας την παρουσία μας, επιλέχθηκε από πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα ως η καταλληλότερη στιγμή του εορτασμού μας!

Σας αναμένουμε λοιπόν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου μετά χαράς και περισσής όρεξης για ζυθοποιήματα στο Καφενείο "η Πρίγκηπος" από τις 21.00 και μετά !!

Θα κόψουμε την τούρτα μας, θα μοιράσουμε δωράκια, θα κληρώσουμε ένα εκλεκτό 750άρι μπουκάλι και ασφαλώς θα τα πιούμε και θα τα πούμε από κοντά!

Σας αναμένουμε όλους ...
 Beer there !!! 

5 σχόλια:

  1. Παντα τετοια. Να τα 1000σετε με πολλες μπυροδοκιμες και παντα με ηθος και συνεπεια οπως αναφερει και ο τιτλος.
    Εχω ενημερωσει δυο φιλους μου απο Χαλκιδικη μηπως και καταφερουν να ερθουν. Φανταζομαι πως ειναι ευπροσδεκτοι σε περιπτωση που το καταφερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε PBGiorgos ασφαλώς και είναι ευπρόσδεκτα τα φιλαράκια σου και μακάρι να καταφέρουν να έρθουν. Ενημερώνω πως γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα θα σβήσουμε τα κεράκια μας σε περίπτωση που αρέσκονται στο να φυσάνε με δύναμη προς τούρτες γενεθλίων.
    Επίσης, εννοείται ότι θα ισχύει κανονικά για την Παρασκευή το βράδυ το concept της Πριγκήπου όπου αν κάποιος επιλέξει κάποιες από τις μπύρες που αναφέρονται στο αφισάκι που βγάλαμε χθες, θα έχει και το ανάλογο όφελος!
    Το σίγουρο είναι ότι είτε από νωρίς είτε αργότερα αρκετοί φίλοι θα περάσουν να μας ευχηθούν, οπότε θα μας κρατούν το ενδιαφέρον ζωντανό καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα χιλιασετε και να πινετε παντα ωραιες μπυρες να μας λετε κι εμας. Εφυγα πια απο Θεσσαλονικη και δε θα μπορεσω να μαι εκει και θα το θελα πολυ.
    Χρονια Πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο ρε παιδια! Χρηστο, φαε ενα κομματι τουρτα και για μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φάγαμε, φάγαμε Αντουάν !! Και ήπιαμε ασφαλώς!!χεχεχεχε!! Και για σένα και για όλους σας εκεί κάτω!! Ήταν πολύ όμορφα, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, και μακάρι να μπορούσαμε να σας έχουμε κι εσάς εδώ κοντά μας!

    Φίλοι πολλοί και καλοί πέρασαν να μας ευχηθούν για να πιούμε όλοι μαζί και να τα πούμε! Το εορταστικό ρεπόρτο θα βγει σύντομα στον αέρα!!
    Καλημέρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή