Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Καλά Μπυραματικά Χριστούγεννα !!!

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν σε όλους και όλες,
Μπυραματιστές και μη ... !!!


Ευχές για ό,τι καλύτερο στον καθένα ... 
και EXTRA ευχές σε όλους αυτούς και αυτές που γιόρταζαν 
προχθές, χθες, σήμερα και που θα συνεχίζουν να γιορτάζουν 
καθ' όλη τη διάρκεια αυτών των ημερών !!!

 Evil Twin Brewing :: Christmas Eve at a New York City Hotel Room 

Άλλη μια εξαιρετική Imperial Stout για την μέρα των Χριστουγέννων (με όνομα σιδηρόδρομο) από την Evil Twin που φτιάχτηκε στο Bodegraven της De Molen ...


Εις Υγείαν και 
πάντα τα καλύτερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα !!

6 σχόλια:

  1. Καλά Χριστούγεννα, πάντα με υγεία και καλές μπύρες στα ποτήρια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kalo ypoloipo giorton se olous. H mpyra tis Evil Twin mou arese para poly otan ti dokimasa kai as min itan Xristougenna. Mia poly kali imperial stout

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά σε όσους/όσες γιόρταζαν Ευχές σε όλους με υγεια και ακομα περισσοτερες μπυράκλες και δημοσιεύσεις εδω στους Μπυραματισμους για το νεο έτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις καλύτερες ευχές μου για τις γιορτινές αυτές μέρες σε όλους τους Μπυραματιστές και τους αναγνώστες του αγαπημένου μας blog αλλά περισσότερο απ' όλους στην ψυχή και κινητήρια δύναμη των Μπυραματισμών, που είχε και τη γιορτή του, τον καλό μας φίλο το Μίχο!!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπόν και να περνάτε όλοι σας καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά σε όλους τους ανά τον κόσμο Μπυραματιστές.Εύχομαι υγεία και δύναμη πάνω απ' όλα και πάντα ποιοτικό ζύθο στα ποτήρια μας.
    Χρηστάρα να σε χαιρόμαστε φίλε, ευχαριστούμε που μας ταξιδεύεις μέσα από τα κείμενα και τις φωτογραφίες σου,μα πιο πολύ που ομορφαίνεις τις ζωές μας !!!
    Καλές γιορτές φίλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Sotiris πραγματικά πολύ ωραία IS η οποία μου θύμισε πάρα πολύ (στην πρώτη επαφή ειδικά)την επίσης καταπληκτική Hemel & Aarde της De Molen. Στην πορεία βέβαια υποχώρησε η αίσθηση των "καπνιστών" (peated) malts η οποία δεν χάνεται καμιά στιγμή στην Hemel, ενώ η μπύρα έβγαλε και μια απρόσμενη γλύκα στο φινάλε!! Σε κάθε περίπτωση ήταν πάρα πολύ καλή από μια ζυθοποιία-εγγύηση πλέον σε ό,τι βγάζει !

    Νικόλαε Μέγα ... ελπίζω κάποια στιγμή του χρόνου να καταφέρεις να ανηφορίσεις για Χριστούγεννα στη Σαλόνικα και να σαι σίγουρος ότι θα φροντίσουμε με το Γιώργαρο να δοκιμάσεις τα καλύτερα !! Ο George έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου εδώ πάνω και θα συνεχίσει να το κάνει με κάθε συνέπεια και ζήλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή