Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Septem's Hobby Hoppy Series CITRA single hop IPA ... ταυτόχρονα σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη


The Local Pub ::
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε,η πρώτη μπύρα συνεργασίας ζυθοποιίας με homebrewer είναι γεγονός και η τοπική pub δεν θα μπορούσε να λείπει απο αυτή τη γιορτή.
Η μπύρα που κέρδισε το διαγωνισμό Septem Microbrewery - Septem Μικροζυθοποιία homebrewing contest,μια single hop citra,του Παναγιώτη Τσιώρου,θα είναι στα taps της τοπικής για να τη δοκιμάσετε και σίγουρα να την αγαπήσετε.
Ένα session ipa με τον αγαπημένο μας λυκίσκο citra!
Θα μπορείτε να μιλήσετε με τον ίδιο τον Παναγιώτη αλλά και τον Master brewer της Septem,Σοφοκλή Παναγιώτου. Σας περιμένουμε το Σάββατο 9/11 για μια hoppy βραδυά σε μια παράλληλη παρουσίαση με το αδελφάκι μας στη Θεσσαλονίκη IPAnema beer bar...

GOOD PEOPLE DRINK GOOD BEER!!!




 IPAnema Beer Bar ::
Η ιστορία της ποιοτικής μπύρας συνεχίζει να γράφεται στην Ελλάδα, με πρωτεργάτη την αγαπημένη μας μικροζυθοποιία SEPTEM !!!
 Ήρθε λοιπόν η ώρα για την πρώτη μπύρα συνεργασίας ζυθοποιίας με homebrewer !!! 
Tο IPAnema beer bar δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο σημαντικό μπυρο-γεγονός... Έτσι λοιπόν η μπύρα που αναδείχθηκε πρώτη στο διαγωνισμό SEPTEM microbrewery Homebrewing Contest, θα είναι αύριο Σάββατο 9/11 στα taps του IPAnema beer bar !!!
 Η μπύρα του εξαιρετικού homebrewer Παναγιώτη Τσιώρου, μια single hop IPA με έναν από τους αγαπημένους μας λυκίσκους, τον CITRA, θα σας περιμένει για να την δοκιμάσετε και σίγουρα να την αγαπήσετε !!!
Σας περιμένουμε όλους για μια full hoppy βραδιά σε μια παράλληλη παρουσίαση με τα αδέρφια μας στην Αθήνα The Local Pub...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου