Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

15 Φεβρουαρίου 2014 :: Πρώτη επίσημη της Hoppy Pub και Βασιλόπιτα Μπυραματιστών στη Θεσσαλονίκη


Σίγουρα το 2014 μπαίνει με τον καλύτερο τρόπο στα μπυροδρώμενα της Θεσσαλονίκης. Το "αδερφάκι" του αγαπημένου μας Ipanema Beer Bar επιτέλους έρχεται να δώσει μια νέα πνοή στους λάτρεις της craft beer σκηνής σε αυτήν την πόλη ! 

Αν το πραγματικά εξαιρετικό μπυροστέκι στον Τρίλοφο έφερε μια αληθινή επανάσταση στο χώρο της μπύρας σε αυτήν την χώρα όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, τότε η νέα Hoppy Pub σίγουρα θα εδραιώσει αυτήν την προσπάθεια πλέον και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ώρα έφτασε λοιπόν. Σάββατο 15 Φεβρουαρίου η επίσημη πρώτη της Hoppy Pub και αφορμή για εμάς τους Μπυραματιστές να κόψουμε τη βασιλόπιτα μας (ευγενική χορηγία και φέτος του Στελάρα μας και της Hoops3), εγκαινιάζοντας κι εμείς με αυτόν τον τρόπο τη νέα μπυροσεζόν μαζί με τον φίλο μας και μέγα Μπυραματιστή Γιώργο !!

Ένας χαμός προβλέπεται να γίνει, αφού οι απανταχού Μπυραματιστές έχουν κλείσει ήδη τα εισιτήρια τους για να παραβρεθούν σε λίγες μέρες από τώρα σε αυτό το σπέσιαλ διπλό μπυρογεγονός της πόλης μας !!

Γιώργαρε καλή αρχή λοιπόν στο νέο αυτό μπυροστέκι της πόλης μας και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας σε λίγο καιρό από τώρα να έρχονται στη Θεσσαλονίκη μπυρολάτρεις από όλη την Ευρώπη και ουχί μόνο από τα πάτρια εδάφη !! 

Hoppy Pub, λοιπόν, βασιλόπιτα Μπυραματιστών και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει μέχρι το Σάββατο 15 του Φλεβάρη στις 21.00 !!

Σας περιμένουμε ασφαλώς όλους με εξαιρετικά βαρέλια στα Taps και σπέσιαλ μπουκάλια στα ψυγεία !! 




The Hoppy Pub

Νικηφόρου Φωκά 6, Λευκός Πύργος, Θεσσαλονίκη

Τηλ: +306942012402

2 σχόλια: